Wie jarig is trakteert: een cadeau voor jou!

Dit is een kortere nieuwsbrief dan anders, want ik ben jarig 😉

Jarig: feestelijke ballonnen

Ik hoop dat je niet te veel last hebt gehad van alle sneeuw, die in het hele land in overvloed is gevallen. Wat een berg was het he! Misschien zit jij nog altijd middenin de sneeuw, want het is nog niet overal gesmolten. Het zag er in ieder geval schitterend uit! Wat ziet de wereld er toch anders uit, als het buiten stralend wit is!

De nieuwsbrief is deze week veel korter. De reden vind je hieronder (het is een leuke reden!) en om het goed te maken heb ik een cadeau voor jou!
Wie jarig is trakteert: Gratis energy healing t/m 1 januari!

Het is vandaag 11 december, de dag van mijn verjaardag! Omdat ik jarig ben heb ik een cadeautje voor jou om het te vieren. Dit cadeautje is alleen voor jou bedoeld als je lid bent van mijn nieuwsbrief! Je mag het dus alleen voor jezelf gebruiken! Je cadeau is niet overdraagbaar op derden.

Omdat ik jouw steun voor deze nieuwsbrief enorm waardeer en omdat ik jarig ben, bied ik je voor de rest van de maand december gratis enegry healing op afstand aan. Ik stuur je, als je dat wilt, de rest van de maand, elke dag helende energie.

Het enige wat je ervoor hoeft te doen is je aan te melden. Dat kan tot uiterlijk 15 december 2017 via deze link. Je krijgt géén bevestiging van je aanmelding!
Je krijgt geen persoonlijke bevestiging van je aanmelding 
De healing wordt persoonlijk gegeven, dus gaat niet in grote massa’s. Je privacy is volledig gewaarborgd.
Na 15 december haal ik het formulier weg en is het niet meer mogelijk om je nog aan te melden

Tijdens mijn dagelijkse meditaties (in de ochtend en avond) stuur ik je tot en met 1 januari helende energie. Je hoeft daarvoor niet speciaal thuis te blijven. Je hoeft er niets voor te doen. Het werkt altijd en overal!

Zelfs als je er niets van denkt te merken, werkt de heling door op een diep energetisch level. Er gebeurt niets, wat jij niet wilt. Ik verbind mij met jouw Hogere Zelf (je ziel) en die weet exact wat jij nodig hebt. Je zit na 1 januari helemaal nergens aan vast! Het is dus echt 100% gratis steun en hulp voor jou!

Een welkom geschenk tijdens de drukke december maand, die voor veel mensen de nodige stress oplevert. Ik bied deze service alleen aan, als je op dit moment al lid bent van mijn nieuwsbrief. Het heeft geen zin om toch een aanvraag te doen, als je nog geen lid bent.

Je kunt maximaal 1 aanvraag per persoon doen, voor één specifieke situatie/conditie, etc.! Als je toch meer redenen opgeeft, stuur ik de energie voor de eerste reden die je noemt (en dus niet voor de andere redenen).

Je mag de healing aanvraag alleen voor jezelf gebruiken

Ik ga niet in op een verzoek om dit ook voor je moeder te doen of voor je beste vriend(in). Zelfs als je het stiekem doet, zal de energie niet aankomen. Die is speciaal voor jou gecodeerd. Ik mag niets doen, als iemand er geen persoonlijke toestemming voor geeft.

Je mag het ook niet gebruiken om een ander te beïnvloeden iets voor jou te doen. Stel dat je bijvoorbeeld graag zou willen dat een bepaald persoon verliefd op je wordt, dan werkt het niet. We leven in een Universum van vrije wil en iedereen mag kiezen.

Je kunt de healing uitsluitend aanvragen via het formulier dat ik online heb gezet. Het beantwoorden van deze mail met een healing aanvraag heeft geen zin. Hier wordt niet op gereageerd en ik neem het niet in behandeling. 

Omdat ik jarig ben gun ik mezelf lekker een weekje “schrijf vrij”

Dus er is deze week verder geen onderwerp of iets dergelijks! Volgende week maandag kun je weer genieten van een uitgebreide nieuwsbrief.

Ik ben intussen achter de schermen druk bezig met de make over van Jouw Spiegeltje en die van het nieuwsbriefarchief. En dan ben ik ook nog eens druk in de weer met mijn nieuwe (internationale) website over de Law of Attraction, LOA help. Hij is Engelstalig en er zijn weer nieuwe artikelen bijgekomen. Ga maar snel een kijkje nemen als je dat leuk vindt!

Deze nieuwsbrief verschijnt vandaag nog in het nieuwe nieuwsbriefarchief (voor 17 uur vanmiddag). Die van vorige week staat er al! Je vindt het archief via de volgende link:

Rest mij jou een geweldige week toe te wensen lieve schat! Volgende week maandag om 6 uur is er weer een “normale” uitgebreide nieuwsbrief zoals je van me gewend bent. Vandaag vier ik feest!

Veel Liefs,

Anja

Like/deel of volg Spiegeltjes Fantastische Nieuwsbrief:
0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *